mandag den 29. oktober 2012

Maya Snow: Sværdets søstre 4

Så kom endelig den længe ventede afsluttende bog af serien om Sværdets søstre. Hana og Kimi opholder sig i shogunens palads sammen med deres bror Moriyasu og deres onde onkel Hidehira ventes når som helst at komme med en krigserklæring mod shogunen. Hidehira ønsker herredømme over hele landet og er klar til at bruge alle midler for at få det.

Kimi har fået kolde fødder og magter pludselig ikke at kæmpe på shogunens side, hun vil bare have sin familie i sikkerhed. Hana og Moriyasu er dog ikke enige og ønsker at få gjort op mod deres onkel, men følger alligevel med Kimi. Det viser sig dog at der ikke er sikkert nogen steder, og via en del omveje, så kommer Kimi endelig i kamp mod sin onde onkel Hidehira som myrdede hendes far med koldt blod, men Hidehira er en dygtig modstander.

Denne bog er præcis som de forrige tre fyldt med spænding til bristepunktet. Det er skønt når en serie, der fra starten er nervepirrende spændende, også følges ordentligt til dørs, og det må man sige at forfatteren gør her. Som de foregående bøger tryllebandt denne fra start til slut - og jeg blev en skøn læseoplevelse rigere. Vemodigt er det dog at måtte tage afsked med Kimi og Hana.


Vurdering: 5/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar