mandag den 29. oktober 2012

Lauren Weisberger: Jagten på Harry Winston

I denne bog følger vi de tre veninder Emmy, Adriana og Leigh.

Emmy har levet i forhold til en mand, som gentagne gange har været hende utro, men hun har set gennem fingre med dette og holdt sit mål om børn for øje. Nu har manden imidlertid fundet en yngre model og dermed droppet hende hårdt og brutalt.

Adriana er en skønhed uden lige og nyder at feste og kapre nye mænd, hun har dog ikke tålmodighed til at finde en som hun har lyst til at dele livet med selvom hendes forældre presser på.

Leigh har egentlig det hele, en lækker mand som gerne vil giftes, en skøn lejlighed, et job som hun holder meget af. Alligevel er Leigh ikke tilfreds og hvorfor?

En lørdag aften får de halvfulde veninder udfordret hinanden og lavet en aftale om at ændre deres liv. Emmy skal have tilfældig sex med en mand fra hvert kontinent uden snak om forhold og børn. Adriana skal finde sig en ægtemand, ikke flere kortvarige forhold. Leigh har derimod ikke konkrete tanker om hvad hun vil ændre, men pludselig skal hun redigere den forkælede forfatter Jesse Chapmans bog og så sker der ting og sager.

Jeg må sige at denne bog er en lige så stor nydelse at læse som de tidligere bøger Lauren Weisberger har skrevet. Den er fyldt med humor og sjove betragtninger om livet i almindelighed, bare kapitlernes titler er nok til at få en til at trække på smilebåndet. Samtidig tryllebindes man af venindernes skæbner og har lyst til at følge dem på deres vej.



Vurdering: 5/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar