mandag den 29. oktober 2012

George D. Shuman: Et andet syn

Dette er den fjerde og foreløbigt sidste bog om den blinde Sherry som har den evne at hun ved at berøre et dødt menneske kan se hvad de tænkte på i de sidste 18 sekunder af deres liv.

Sherry bliver på en af sine opgaver udsat for radioaktiv stråling og indlægges derfor på et hospital til nogle undersøgelser. På hospitalet bliver Sherry bedt om at "se" en gammel soldats erindringer, for ingen aner hvem han er. Da Sherry åbner sine øjne efter at have rørt denne soldat kan hun se, for første gang i 32 år. Alle mener det er et mirakel, men Sherry er bekymret. Hvem var denne mand? Hvorfor gav det hende synet tilbage at røre ham? Vil synet forsvinde igen? Sherry forsøger at løse gåden og får interessen samlet omkring medicinalfirmaet Case & Kimble. Det viser sig dog at nogen vil gøre alt for at skjule sandheden om den gamle soldat, og med alle midler vil holde Sherry fra at finde ud af mere.

Som de tidligere bøger om Sherry vikles man hurtigt ind i den spændende handling og denne bog er om muligt endnu mere nervepirrende og spændende end sine forgængere. Det er dog en stor skam at dette samtidig er en afsked med en rigtig god krimiserie. 


Vurdering: 5/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar