fredag den 22. august 2014

Lisa Kleypas: Sommernattens hemmeligheder

“Sommernattens hemmeligheder” er det første bind i Lisa Kleypas´ Wallflowers-serie. Serien handler om fire unge kvinder, der kommer til London med et fælles mål: De skal bruge deres feminine humor for at finde en ægtemand. 

I denne bog følger vi Annabelle Peyton. Annabelle har mistet sin far, og den lille familie kæmper derfor hårdt med at få pengene til at slå til. Annabelle mener derfor at vejen frem er en ægtemand af det gode selskab og helst også med en del penge. Det er dog ikke lige nemt når man må vende hver femøre og tøjet efterhånden har set bedre dage. Flere mænd viser interesse for Annabelle men ikke som hustru. Især den rige og ikke særlig accepterede Simon Hunt har et godt øje til Annabelle og kommer også med et tilbud til hende, dog ikke om ægteskab. Annabelle slår sig sammen med et par andre piger som også forgæves jagter en god ægtemand og de lægger en plan for at nå deres mål. Vil det lykkes for Annabelle eller må hun indlade sig med Simon Hunt for at redde familien?

Det er en bog uden særlig substans, men Lisa Kleypas kan fortælle og fastholde læseren med de små intriger og modgangen som fylder gennem bogen. Det er underholdning og jeg nød at læse bogen. Det er dog ikke en bog man husker, men gør det så meget – der skal også være plads til ren underholdning.


Vurdering: 3/5 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar