fredag den 22. august 2014

Linda Castillo: Tvunget til tavshed

Painters Mill er en lille by ude på landet i Ohio. En stor del af befolkningen er amishfolk. Kate Burkholder er politichef i den lille by og tidligere amishpige fra samme by. For 16 år siden var der en brutal seriemorder på spil i Painters Mill og i kølvandet på disse rædsler brød Kate med amishfolket. Nu efter 16 års pause begynder mordene igen, men kan det passe at en seriemorder har holdt pause så længe eller er der en copycat på spil. Kate gemmer på en hemmelighed og mener at vide at det ikke kan være den samme gerningsmand denne gang.

Efterhånden dukker flere lig op og sagen er på vej ud af Kates hænder, men formår hun at få opklaret sagen? Morderen er meget tæt på….

Det her er simpelthen en krimi efter min smag. Den er krydret med spænding hele vejen igennem og topper i slutningen ligesom en krimi skal. Men det er ikke kun efterforskning og mord, vi får også et indblik i Kates privatliv og fortid. Der er en god balance mellem privatlivs stoffet og sagen, jeg glæder mig rigtig meget til at læse efterfølgeren.

Vurdering: 5/5 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar