fredag den 28. juni 2013

Linwood Barclay: Se aldrig væk

David og hans kone Jan glæder sig til at tilbringe en dag i det lokale tivoli sammen med deres 4-årige søn Ethan. Dagen bliver dog slet ikke som forventet. Deres lille søn sidder i sin klapvogn og pludselig efter et uopmærksomt øjeblik er både søn og klapvogn væk. Forældrene deler sig for at finde deres søn. David finder efter lidt tid klapvognen og sin søn, men samtidig er der en mand som løber væk.

David går tilbage til indgangen og venter på Jan, de har nemlig aftalt at mødes der.  Jan svarer ikke på sin mobil og efter nogen ventetid henvender David sig til parkens sikkerhedsvagter. Jan dukker stadig ikke op. Politiet bliver hurtigt involveret, for samtidig kunne det jo se ud som om nogen forsøgte at tage sønnen. David og sønnen må tage hjem alene. David fortsætter ufortrødent med at søge efter sin kone, men kendte han hende egentlig. Politiet griber til den typiske mistænkte – manden – hænger hans historie overhovedet sammen?


Bogen er simpelthen fantastisk spændende. Jeg må sige at Barclay virkelig forstår at holde læseren på pinebænken, og også denne gang formår han at tviste handlingen i en uventet retning. Jeg må absolut have fat i flere bøger af denne fantastiske forfatter!

Vurdering: 5/5 

1 kommentar: