søndag den 12. marts 2017

Chris Carter: Mordoffer


Jeg havde store forventninger til denne bog, for det forlød at Chris Carter var tilbage til stilen fra sine første bøger. Jeg synes nemlig de sidste af hans bøger har været mere forudsigelige og dermed mindre spændende. 

I denne bog er hovedpersonen Hunter og på sidelinjen hans makker Garcia. Denne gang er der en morder løs, som ringer op til en af offerets nærmeste med videoopkald. Der er dog en mulighed for at offeret undgår tortur og det er hvis deres nærmeste kan svare på 2 enkle spørgsmål og ellers gør som der bliver sagt. Det viser sig dog ikke at være så nemt og derfor ender det med en voldsom død mens den pårørende kigger på og føler sig skyldig over ikke at kunne svare på de tilsyneladende nemme spørgsmål. 

Hunter og Garcia er længe helt uden spor og efterhånden er presset på dem stort da morderen er meget hurtig til at gå efter nye ofre. 

Bogen er som Carters første ret detaljerede i forhold til volden, det er jeg ikke så vild med og skimmer hurtigt hen over. Det jeg derimod godt kan lide er at spændingen hele tiden er til stede og flere gange er man bare nødt til at læse videre når et kapitel slutter. Enderne bindes godt sammen til sidst, så igen en rigtig vellykket krimi fra Chris Carter!!

Vurdering: 5/5 @@@@@ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar