lørdag den 11. februar 2017

Evaluering af 1. Semester1. Semester er nu slut - eksamens karakter kom dagen før 1. omprøve, så hvis det ikke var gået, så var det med kort varsel man skulle have været til prøve igen. Datoerne var dog kendt på forhånd. Nå heldigvis gik det fint for mig, så nu kan 1. semester vinges af som klaret!

Hvordan har det så været at tage uddannelse samtidig med at jeg passer mit faste arbejde? Faktisk synes jeg det er gået bedre end forventet. Jeg havde troet at det virkelig ville trække tænder ud i perioder, men det synes jeg faktisk ikke det har gjort. Ved nogle af Seminarerne har jeg naturligvis haft mange dage i træk - fordi mine fridage er brugt på skolen. Dog har jeg hentet meget energi i at få nyt input til min faglighed og trives i rollen som studerende. Og desuden er tiden fløjet afsted. Selvfølgelig gør det nok også en forskel at man er indstillet på at der skal knokles en del når både arbejde og fuldtidsstudie skal passes. 

De eneste irritationsmomenter er skolens langsommelige planlægning. Det er så irriterende at datoer bliver fastlagt lidt sent, lavet om og at langtidsplanlægning er et fremmedord. Vi får ofte stukket i næsen at det er fordi det nu er helt nyt med Semester uddannelse, men kan høre på andre studerende at det absolut ikke er noget nyt. Samtidig er der droppet nye opgaver "ned fra himlen" med kort varsel og det er uhensigtsmæssigt at de ikke får det hele med i den e-læringsplan vi ellers følger og planlægger vores tid efter. Men det er gået med en fleksibel arbejdsplads og gode kollegaer som gerne bytter når det kniber.

Nu er 2. semester skudt igang - og nu skal vi have en del om mikrobiologi, farmakologi, kvalitetssikring og sygeplejefaglig beslutningstagen. Jeg er klar!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar