søndag den 13. april 2014

Lille update

Tiden flyver afsted og nu er foråret endelig kommet. Jeg får løbet lidt sporadisk lige for tiden. Jeg var ellers kommet rigtig godt igang og fik løbet ture på omkring 25 km med henblik på at løbe Cph marathon i maj. Pludselig begyndte jeg dog at få ondt i min ene hæl, og det har generet mig mere og mere. Lægen mener det er svangsenen, fyssen mener det er hælspore - men når jeg læser diverse steder passer mine gener bare ikke sammen med de to skavanker. Nå pyt træningen er trappet noget ned, marathon i denne omgang skrinlagt. Så jeg tager nogle mindre ture og nyder bare at løbe og nyde forårets fremmarch. Her er lige et par billeder fra en af mine ture, som måske ikke er så forårsagtige men ualmindeligt smuk tur alligevel. 

Når jeg nu ikke kan løbe så meget, så får jeg i stedet cyklet nogle km på min racer. Det har også betydet at jeg har investeret i en ny cykelcomputer som jeg længe har ønsket mig. Jeg er derfor ved at udforske min Garmin Edge 800, som jeg allerede er rigtig glad for. Jeg er slem til at cykle de samme få rundture, når jeg cykler alene - men med muligheden for at downloade baner og blive guidet rundt så har jeg allerede fået kørt nogle steder jeg vist aldrig har været før. Mere om Edge senere...

Sidste weekend stod i Krimimessens tegn, det var en skøn weekend med mange gode forfattere på programmet. Jeg fik inspiration til nye bøger som nu er på læselisten.