lørdag den 1. marts 2014

Kursusuge på Club La Santa

Uha uha det er sørme længe siden jeg har fået opdateret min blog. Heldigvis betyder det ikke, at jeg ikke motionerer eller får læst en masse bøger - jeg har bare prioriteret min tid til andet end bloggen. 

I januar var jeg afsted på en uges kursus på Club La Santa på Lanzarote. Det var Psykiatri i bevægelse som var arrangør, og de havde planlagt en meget aktiv uge for os kursusdeltagere. Fra min arbejdsplads var vi 3 afsted og vi boede sammen i en lejlighed, det var meget fornøjeligt. 

Jeg har aldrig været på Club La Santa før, men har været på Lanzarote. For mig er Lanzarote en blæsende regnvejrs ø og det har ikke ændret sig efter dette besøg. Varmere end Danmark, men alligevel halvkoldt og med mange kraftige regnbyger. Vi lavede masser af sjove aktiviteter undervejs i vores kursusuge og jeg må sige at det sportsmæssige på Club La Santa fungerer fantastisk. Det er skønt at kunne booke diverse baner og redskaber uden at skulle have penge op af lommen. Så trods min modvilje overfor Lanzarote pga. blæst og regn, så kan det være jeg vender tilbage.

Herover havde vi gang i en masse bold aktiviteter, og en hold konkurrence er jo altid sjov! 
Herover er vi ved at få instruktion inden vi skal afsted på en guidet mountainbike tur. Jeg har aldrig kørt sådan rigtig på mountainbike før, altså i det terræn den er beregnet til. Vi var på 2 ture, første tur var teknisk ret let men selvfølgelig med en del bakkekørsel. Anden tur var på singletrack og noget mere teknisk krævende - rigtig sjovt. Måske jeg skal have investeret i en mountainbike? 
Spinning blev det også til, puha det var hedt... Jeg spinner jo meget til hverdag, men her var det med puls på display på væggen - lidt sjovt. Dog giver jeg ikke så meget for det, da det kun var med indtastet max-puls og ikke hvilepuls. Men godt var det lige at få pulsen helt op og ringe. 
Vi var også afsted på snorkel-safari. Her står vi samlet inden vi går i vandet. Det var en fantastisk oplevelse, så sjovt at se at selv på lavt vand var det masser af fisk der svømmede rundt mellem vores ben. Jeg har prøvet at snorkle som helt ung, men kan ikke huske at jeg var så fascineret af det dengang. 
Her blev fiskene fodret med brød, det var ligefør de åd vores fingre! Det var nok piratfisk ;-)
Ret fedt med alle de billeder af vores tur, det er næsten ligesom at genopleve turen :-). Vi var dog meget trætte sidst på ugen, og hold da op det er belastende at være social fra tidlig morgen til sen aften hver dag i en uge. Det var skønt at komme hjem og have lidt alene-tid, lidt asocial har man vel lov at være :-D. 

Nå det var vist nok for i dag - må se om jeg kan få taget mig sammen til lidt bog- og motionsopdateringer en af dagene. Jeg har læst nogle skønne krimier af Chris Carter og så er det jo snart tid for årets krimimesse - juhuu.